Læger FAQs

Det er helt gratis at oprette en profil og bruge platformen. Vi opkræver ingen servicegebyr fra lægen, og du får hele lønnen, som står i jobopslaget, udbetalt.
Ja, vi behandler alle oplysninger fortroligt, og det er kun autoriseret personale, der har adgang til dem. Venligst tjek vores privatlivspolitik for mere information.
Vores konsulenter gennemgår din profil og nødvendige dokumenter i overensstemmelse med kravene fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi bestræber os på at godkende din profil inden for to hverdage.
Du modtager en e-mail, både hvis der mangler noget, og hvis alt er i orden. Oplever du forsinkelse, venligst kontakt os via e-mail på info@medvikar.com eller ring til vores kundeservice på +45 41 222 300.
Når du har fået godkendt en jobansøgning, modtager du en mail med al praktisk information, herunder adresse og vigtige telefonnumre.
Ja, en klinik må godt aflyse et godkendt job, men det skal være mindst 48 timer før planlagt starttidspunkt. Klinikken skal først ringe til lægen for at oplyse om aflysningen og derefter kontakte MedVikars kundeservice via telefon eller mail. Vi registrerer alle aflysninger af godkendte jobs og dette kan have en indflydelse på klinikkernes fremtidige jobopslag.
Hvis du grundet uforudsete omstændigheder er forhindret i at arbejde:
  • Under 48 timer før jobstart: Venligst kontakt klinikken snarest muligt per telefon. Derefter, skal du kontakte MedVikar per mail eller telefon.
  • Over 48 timer før jobstart: Venligst kontakt kun MedVikar per mail eller telefon.
Det giver klinikken tid til at finde en anden læge eller ændre deres konsultationsliste. Venligst vær opmærksom på at vi registrerer alle aflysninger af godkendte jobs og dette kan have en indflydelse på fremtidige ansøgninger.
Når vikaropgaven er udført, skal du logge ind på MedVikar platformen og under ‘Udførte Jobs’ kan du generere en faktura (hvis du har et CVR nummer) eller et afregningsbilag (hvis du ikke har et CVR nummer). Du skal kontrollere at arbejdstimerne og honoraret er korrekte. Derefter, vedhæft fakturaen/afregningsbilaget og send via mail til revision@medvikar.com. Så sørger vi for, at du får udbetalt den korrekte løn inden for 30 dage. Du hører fra os via e-mail, hvis der er en forsinkelse i udbetaling af din løn.
Hvis der er nogle uoverensstemmelser, venligst skriv det i mailen og så undersøger vi det nærmere.
Ja, det kan du sagtens. Hvis du vil slette din konto, skal du kontakte vores kundeservice.