Praksis FAQs

Det er gratis at oprette en profil og at lægge jobopslag på vores platform. Kun når lægen har udført en vikaropgave, opkræver vi et servicegebyr fra praksissen.
Ja, det kan I godt. Alle vores læger har dansk autorisation med tilladelse til selvstændigt virke. Vi har både speciallæger i almen medicin og uddannelseslæger med minimum 6 måneders erfaring i almen medicin. Vores konsulenter sikrer at lægerne opfylder alle krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed før de kan begynde at søge job på vores platform.
Ja, en klinik må godt aflyse et godkendt job men det skal helst være minimum 48 timer før planlagt starttidspunkt. Det giver lægen mere tid til at finde et andet job. Hvis et job skal aflyses, bedes de at kontakte vores kundeservice på +45 41 222 300 eller skriv til info@medvikar.com.
Venligst vær opmærksom på at vi registrerer alle aflysninger af godkendte jobs og dette kan have en indflydelse på fremtidige jobopslag.
Vores revisionsafdeling sender en e-mail med vedhæftet afregningsbilag eller faktura, som bedes betalt til os senest 7 dage efter modtagelse. Vi sender alle de vigtige informationer vedrørende betaling på e-mailen. Så sørger vi for udbetaling af løn til lægerne.
Betales fakturaen ikke til tiden, fremsendes en rykkerskrivelse, som kan være pålagt et gebyr for sen betaling.
Venligst kontakt vores kundeservice per telefon eller skriv til revision@medvikar.com, og vi kigger på det hurtigst muligt.
Det første, I skal gøre, er at ringe til lægen på det mobilnummer, I har stående på vedkommendes profil i ansøgningen. Kan I ikke træffe lægen, venligst kontakt vores kundeservice hurtigst muligt på +45 41 222 300.