Lægedage 2021 i Bellacentret

I sidste uge besøgte vi, MedVikar, Lægedage 2021 i Bellacentret, hvor vi havde en stand i udstillingsområdet. Vi var til stede alle ugens dage og fik her talt med en masse læger, sygeplejersker og sekretærer, som arbejder inden for almen medicin. Vi var godt bakket op af Anker Chokolade, som hurtigt blev populært blandt messens mange besøgende. Vi oplevede stor interesse for vores produkt samt en masse gode spørgsmål, som kan hjælpe os til at udvikle os og blive bedre. Det var en stor fornøjelse at møde og snakke med så mange søde mennesker og vi er rigtig glade for at mærke opbakning til det, som vi arbejder på i øjeblikket.

Vi lærte også en hel masse af at være til stede ved Lægedagene. Først og fremmest, var det spændende at lade sig inspirere af og tale med mange af de andre stande i udstillerportalen, som på hver deres måde støtter op om almen lægepraksis. Generelt blev vi mødt af rigtig positive holdninger og energier omkring MedVikar’s online vikarportal og generelt synes kursisterne, at det er noget, som mange læger på forskellige stadier i deres karriere kan bruge. De unge læger, som lige har fået ret til selvstændigt virke kan arbejde og tjene penge indimellem deres andre ansættelser og derved opnå en masse erfaring. De middelaldrende læger kan få mere frihed og fleksibilitet i hverdagen og selv tilrettelægge deres arbejdsliv, så de bevarer energien og ikke brænder ud. De ældre læger, som måske er på vej eller lige gået på pension, men ikke helt er klar til at holde helt op, kan arbejde præcis, når det passer dem.

Vi er stadig en nystartet vikarportal og fik, til Lægedagene, stillet en række spørgsmål, som også gav stof til eftertanke omkring, hvordan vi kan udvikle os og ekspandere til andre dele af Danmark og senere forhåbentlig også Skandinavien. Vi har også på tegnebrættet i fremtiden at dække andre praksisfunktioner end blot lægerne – det være sig sygeplejersker, sekretærer, social- og sundhedsassistenter mm. Her, har vi gjort os nogle rigtige gode erfaringer fra Lægedagene, hvad der skal til i det henseende og hvad der generelt skal til for at kunne bidrage til mere frihed, fleksibilitet og kvalificeret arbejdskraft inden for almen praksis.

Tak til alle besøgende, som kiggede forbi vores stand i Bellacentret, det var en stor fornøjelse at tale med jer allesammen. Vi ved, at mange af jer er bosat et godt stykke fra Sjælland, hvorfor vi nu også kan præsentere muligheden for at arbejde via os med virtuel patientkontakt. Mere om det i næste nyhedsbrev! Husk at oprette en profil på medvikar.com, hvis du ønsker mere frihed og fleksibilitet i dit arbejdsliv.