Oplev og lev ’Det Gode Lægeliv’

Camønoen, Black Sky, Møns Klint etc. etc. etc.

Den danske sommer igennem, skal du både være målrettet, heldig og mildest talt ude i god tid for at nå at booke hotelværelse, pensionat, lejlighed eller sommerhus på Møn. Både danske såvel som udenlandske turister valfarter nemlig til den sydsjællandske halvø for at feriere og nyde den smukke natur. Den smukke natur er imidlertid ikke det eneste, som Møn har at byde på. Der er nemlig aktiviteter og attraktioner nok til, at man kan være sikker på ikke at komme til at kede sig. Et par få af disse er nævnt herover og udover Camønoen, Black Sky og Møns Klint, er der rig mulighed for at nyde fantastisk natur og bare indånde den friske danske sommerluft. Hver tirsdag kan du opleve det traditionelle tirsdagsmarked i sommermånederne i Stege, hvor du kan købe lokale delikatesser, kunstværker og diverse former for hjemmelavede håndarbejder. Hyggen vil ingen ende tage.

Nu skal det hele dog ikke blive én lang rejseguide. For ’Det Gode Lægeliv’ indikerer også, at man skal have en normal hverdag op og køre og finde en arbejdsrytme, som ikke blot centrerer sig omkring alle Møns seværdigheder. Lige netop det – at få en hverdag op at køre og komme ind i en god arbejdsrytme, er der rig mulighed for i Region Sjællands nærklinik i Stege. Klinikken ligger med udsigt ud over vandet og er sammensat af utrolig dedikeret personale, som virkelig gør en forskel for patienterne i området. De mangler bare dig. Du kan starte med at arbejde i en kortere periode for at se, om det er noget for dig. Forelsker du dig fuldkomment i Møn og ikke mindst i Stege, så er det bare med at rykke teltpælene op, tage familien under armen og nyde de flotte omgivelser hele året rundt, alt imens du gør en kæmpe forskel for en gruppe mennesker, som virkelig har brug for din hjælp. Nu har vi kun tegnet et romantisk billede af Møn i sommerperioden, men selv om årstiderne skifter, så forsvinder Møns charme ikke.

Vil du ud og arbejde som almen mediciner et sted, hvor du virkelig får brugt alle dine kompetencer som læge og hvor du kan gøre en rigtig stor forskel for en stor gruppe mennesker samtidig med, at du selv får en masse fede oplevelser med i bagagen? Så er det bare med at komme afsted så hurtigt så muligt. Opret en profil på medvikar.com og drag afsted til Stege og/eller Nakskov allerede nu!