Priser

MedVikar arbejder tæt sammen med lægepraksisser og vi forstår nøjagtigt, hvilke økonomiske omkostninger jeres praksis har. Vi ved, at det kan være problematisk at skabe en tilstrækkelig indkomst ved brug af vikarlæger via de traditionelle vikarburauer, hvor servicegebyret kan være op til 60%.

Derfor er vi glade for at kunne præsentere markedets hidtil mest omkostningseffektive portal til at hyre vikarlæger - på denne måde kan det hele hænge sammen i forhold til jeres økonomi.

Når I hyrer en vikarlæge via MedVikar, betaler I blot den aftalte løn til vikarlægen plus et servicegebyr på 8% – der er ingen ekstra omkostninger eller ubehagelige overraskelser!

Vikarlægens løn

Vikarlægens løn fastsættes på forhånd af praksissen, men den skal dog som minimum være i overensstemmelse med overenskomsten. For mere information herom, se venligst følgende link: https://www.laeger.dk/vikar-i-almen-praksis.

MedVikar’s servicegebyr

Der skal kun betales servicegebyr, når der opstår et match med en given vikarlæge. Det er helt gratis at oprette jobopslag. Vores servicegebyrer ser ud som følger:

  • 1 - 14 dage – 8%
  • >14 dage – Venligst kontakt os

Eksempler

B-autoriseret læge (ift. overenskomst) for en 8 timers arbejdsdag fra 08:00-16:00: Timeløn 435,25kr x 8 + Servicegebyr 8% = 3760,50kr

Speciallæge i almen medicin (vores anbefaling) for en 8 timers arbejdsdag fra 08:00-16:00: Timeløn 500kr x 8 + Servicegebyr 8% = 4320kr